:: my frenz ::

:: leave ur link here ::

contest kita kawan kan ??

assalamualaikummm
hye there..
nak bg tau smthing neyh..
td buka la blog sowg neyh..
dy join contest CG..
then aty neyh tertarik ja tgk contest 2..
interesting la..

click this banner

banner contest
TARIKH MULA : 25 MAC 2011, 12.00 tgh maLam
TARIKH TAMAT : 25 APRIL 2011, 11.59 maLam
*tertakLuk kepada pindaan* 
  1. tempekkan banner contest di sidebar dan entry bLog anda dan Linkkan kepada entry contest ini *mudahkan ??*
  2. piLih satu gambar anda bersama rakan atau rakan2 anda dan tempekkan juga di daLam entry tersebut *gambar paLing giLa / gedik / ceria adaLah dituntut*
  3. tuLis 3 perkara yang anda sukai mengenai gambar tersebut...contoh : saya suka gambar ini sebab : 1) saya nampak kurus ! 2) kawan2 saya sangat awesome dan macho ! 3) hari di mana kami bergembira secara maksimum !
  4. tuLis satu tagLine yang menggambarkan bLog CG...contoh : 'bLog tergojes seperti tuan empunya !'
  5. tag 3 bLogger Lain dan pastikan mereka tahu anda dah tag mereka *senyum*
  6. nak foLLow atau tak bLog CG nie bergantung kepada anda...
  7. seLesai buat semua2 nie, tinggaLkan Link entry anda di 'shoot' di bawah ini and seLesai~

syarat wajib penyertaan :
  • warganegara maLaysia
  • mempunyai bLog
  • mempunyai jantina yang sah *errr, errr*
dah nameenyee pon contest kan ??? so, pemenangnyee mestiLah akan dapat hadiah...betoL tak ??? weLL, untuk permuLaan nie CG cuma boLeh kata iniLah hadiah2 yang ditawarkan :
  • tempat pertama : top-up RM 30 (maxis/ceLcom/digi atau ape2 nombor digunakan di maLaysia) berserta hadiah misteri
  • tempat kedua : top-up RM 20 (maxis/ceLcom/digi atau ape2 nombor digunakan di maLaysia) beserta hadiah misteri
  • tempat ketiga : top-up RM 10 (maxis/ceLcom/digi atau ape2 nombor digunakan di maLaysia) beserta hadiah misteri
  • 5 hadiah saguhati *bergantung kepada sambutan penyertaan*
hadiah dan tarikh tutup penyertaan mungkin akan berubah mengikut keadaan *makLumLah, CG kan busy woman, hadiah maybe ade yang nak sponsor...hehehhee~* so, sentiasa update ok dengan contest ini =)
thanx kepada yang sudi join !!
i Love u !!


itu lah syarat2 yg CG bg..
so semua owg bley join.. dizzy join pown suka2 ja..
mna la tau kowt2 menang..
x salah kan lau cuba..
Hello Kitty 2


perkara yg dizzy suka tentang pic neyh
 * neyh waktu mlm anugerah ketua jabatan.. mmg best.. first time kowt .. dulu waktu skolah kan x da.. 
* mlm 2 kmi mmg bergaya sakan la.. n kebetulan mlm 2 kmi pakai bju yg warna agak sama.. 
pink n hitam
*mlm 2 jgk kmi asa cam owg laen pandang pelik kat kmi.. mybe pakai nmpak over skit kowt.. ya law bru sem 1..
 n dizzy really Valentine icons u gurlz !!!

this picca really mean to dizzy

tagline utk CG

 CG absolutely gorgeous !!!
Leaf

3 owg yg akan di tag kan

ok..
sudah siap..
harap2 CG dapat la k..
n.. thanks 4 anjurkan contest ..
first time join contest neyh..
wish me luck !!!



:: thank's 4 reading ::

4 comments:

CiK GorGeouS ! said...

thanx for joining !! aLL the best ok ~ =)

farra miera said...

thanks cik gorgeous !!!

srikandi cinta said...

cantik gambar awk dgn kawan-kawan..looked really happy .. :)

farra miera said...

wink2*..
mmg tgh happy ppown..
btw.. thanks ya..